Siapakah Anisss?

Assalamualaikum warahmatullahiabarakatuh ....!

hah.. panjang salam tuh.. jawab jangan tak jawab.. dose baru tau !

so, for today Anis nak citer serba sedikit banyak about myself .. hikhikhik..  orang cakap

 "TAK KENAL MAKA TAK CINTA" 
memperkenalkan,

saya, Dato' Professor Dr. Chef Anis Syafiqah... ceeehhh..! x boleh blah ..
First, my name is Anis Syafiqah a.k.a Anisss .. nak panggil ape pun boley jer but make sure its have good meaning, okey ? 
and Actually i am just only 15 years old.. This year "2013" last PMR ... must do the best among the best.. whatever it is.. tak sabar sangat punye sangat punye sangat.. semangat kann ?? well, this is myself .. 

Anis lahir dekat Pahang , duduk dekat Pahang .. baring dekat Pahang .. makan dekat Pahang .. tidur dekat Pahang.. semua lah dekat Pahang .. kahwin ? Errr ... forget it ..!  kirenye anak JATI pahang lah nih.. cewahhh :P 
X de lah nak JATI sangad.. biase2 je kot.. 

5 August ...!!! 
Apee tuhhh ? tarikh lahir lhaaa... tapi.. cop cop ... tarikh lahir mama bukan Anis.. kuang3x.. bufday Anis jeng jeng jeng .... 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
 kat bawah lagi... 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
sabar ye ? sikit je lagi 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jeng jeng jeng ..

6 June ..

Dulu duk raub, then pindah dekat temerloh nih sbb kne ikut mama pindah.. biase lah tuh kan ? stiap yg bertemu pasti akn berpisah ..
actually seriously betul-betully ,
rase macam tak nak langsung pindah.. well, banyak amat sangat kawan kat sane.. laki prempuan pondan semua ade.. huihui.. amat banyak sangat kenangan sedih gembira excited semua laahh....
And now, Im really missing them very much !

Favourite Colour ?
macam biase lahh.. PINK !!
mula mula x minat sangad malahan teramat benci ... tapi sudah sekian lama mama asyik beli baju pink, kain pink , sandal pink.. macamlah pink.. mula lah tertarik...
suke warne pink tak salah kan ?
sbenarnye kan PINK nih lah yg telah bagi banyak kebaikan untuk kite.. contohnye awek muda, kurus ...
percaye ke ?
ermmss...

ape yg patut anis cakap yea ?

APA ? KORANG KENE TIPU LAH..!

mengarutt jer kan ?
huwaaahh..!

Favourite Food ?

hah,, yg nih ramai yg tulis dlm BIO die..
-ape2 je asalkan yg halal - asalkan masakan mak die

me ? nahhh..!

I'm prefer to eat seafood...
ayam tuh kire 50% jer..

daging lembu? x minat langsung... untuk lembu 0.000000000000001% jer..
Im so sorry lembu, bukannye i benci u tapi i benci daging u ..

Makanan yg paling anis suke punye sangad adalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ...

Tom Yam...
deliciacesssssss!
sedapppp...!

berat ? tinggi ?

let it be a secret.. terlalu berat ..

70 KG

u all takkan percaye ..

sbb Anis tipu.. takkan lah berat cm tuh kot.. tak nak berat cm tuh...
biarlah rahsia ;)
huhu ..

Maybe thats all about myself..
tak boleh cakap banyak banyak nnti banyak rahsia terkeluar ..

Assalamualaikum..

-Yang Baik Datang Dari Allah, Segala Yang Kurang tu Datangnya dari Diri Saya Sendiri -




No comments:

Post a Comment